В амбулаторії Турійського району запрошують на роботу

23 Серпня 2019, 14:30
Запрошують на роботу в амбулаторії 2559
Запрошують на роботу в амбулаторії

Сімейних лікарів, педіатрів та терапевтів з діючими сертифікатами запрошують працювати в амбулаторіях на Турійщині. Пропонують вигідні умови.

Про це у відео на Facebook-сторінці Турійської філії обласного центру зайнятості розповіла директорка комунального некомерційного підприємства «Центр ПМСД Турійської райради» Жанна Бучко.

Центр первинної медико-санітарної допомоги працює з 2013 року. Обслуговує 26 тисяч населення. Складається з п’яти амбулаторій, 19 ФАПів та 8 медичних пунктів тимчасового базування. Сьогодні в трьох амбулаторіях проводять капітальні ремонти та реконструкцію згідно з субпроектом Світового банку.

«Отже, якщо ви любите свою професію, маєте діючий сертифікат сімейного лікаря, педіатра чи терапевта, якщо ви хочете щось змінити в своєму житті, та якщо ви ще не добрали необхідну кількість пацієнтів, ми чекаємо на вас», – наголосила Жанна Бучко.

Охочим пропонують хороші умови праці у відремонтованих амбулаторіях, заробітну плату від 13 тисяч гривень, відпустку та оплату лікарняного листа згідно чинного законодавства, матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі посадового окладу при відпустці, житло та дружний колектив.

«Якщо вас зацікавила пропозиція, просимо звертатися за телефоном: 096 00 14 793, або ж до Турійської районної філії Волинського обласного центру зайнятості», – додала керівниця Центру ПМСД Жанна Бучко.

Читайте також: 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024