«Має бути відповідальність за бездіяльність чиновників», – В'ячеслав Рубльов

02 Липня 2019, 14:28
В'ячеслав Рубльов 1921
В'ячеслав Рубльов

Дороги, вирубка лісів та пенсійне забезпечення від держави – чи не основні проблеми, які турбують жителів села Миляновичі Турійського району.

Про це вони говорили під час зустрічі із кандидатом в народні депутати від партії «Слуга народу» Вячеславом Рубльовим.

Вячеслав Рубльов – діючий депутат Волинської обласної ради, тому про актуальні проблеми мешканців Турійського району знає не з чуток і те, що стосується розвитку місцевих громад, реалізації державних реформ та дорожнього сполучення не залишає поза увагою.

Депутати Волинської обласної ради Вячеслав Рубльов спільно з Володимиром Яренчуком, головою фермерського господарства «Перлина Турії», постійно вирішують проблеми Турійського району та дбають про його жителів. На потреби краю було виділено більше 3 мільйонів гривень. Це дало змогу провести ремонти у садочках, школах, клубах та ФАПах району, провести грейдерування  доріг, що покращило дорожнє сполучення, але, з прикрістю констатують депутати,  не виправило ситуацію із автошляхами в районі.

Вячеслав Рубльов зазначає: дороги мають бути державним питанням, а виконавці, які їх ремонтують, повинні надавати гарантію на їх експлуатацію.

«І найголовніше: якщо виконавець неякісно виконав роботи, то повинен відремонтувати автошлях власним коштом, якщо термін експлуатації, визначений у документах, ще не вийшов», – каже кандидат.

На думку Вячеслава Рубльова, потрібно змінювати застарілу чиновницьку систему та покласти на кожного посадовця відповідальність за неефективні дії чи бездіяльність без терміну давності злочину.  Адже лише так, спільними діями, можна буде змінити суспільство і державу в цілому.

Житель Милянович Володимир Назарук турбується про пенсію та майбутнє пенсійної реформи та екологією.

 «Що буде далі з пенсійною реформою, чи будуть перерахунки пенсій? Чому йде масове вирізання лісових насаджень – ці питання досить болісні для населення», – констатує Володимир Назарук. .


1

Лідія Шенюк, жителька Милянович зізнається, що через нововведену медичну реформу стало проблематичним отримання адресної допомоги.

«Сімейні лікарі не охоплюють всіх пацієнтів, а через транспортне забезпечення їм важко дістатись до населених пунктів», - нарікає жінка.

Вячеслав Рубльов переконаний: реформи, які уже розпочато в нашій країні – варто продовжувати, але комплексно, щоб кожна з них доповнювала, а не йшла в розріз з іншою.

«Медичне забезпечення повинно охоплювати всіх без виключення жителів району. У ФАПах  повинні бути ліки першої необхідності, найнеобхідніші інструменти та матеріали для надання необхідної допомоги, а також мобільна амбулаторія, яка б могла проводити досліди в найвіддаленіших населених пунктах для жителів.  Але і громадяни теж не повинні залишатись пасивними. Кожен має заключити договір з лікарем, та дотримуватись плану планових обстежень. Пенсійне законодавство потрібно переглядати і удосконалювати, а депутати які представлятимуть ваші інтереси, мусять дбати про вас і враховувати  ваші потреби. Соціальну справедливість необхідно постійно відновлювати і контролювати цей процес. Що стосується безконтрольності незаконного використання природних ресурсів – це питання повинно регулюватись, фахівцями з лісового господарства, які будуть зберігати та примножувати, а не розкрадати», - каже кандидат.

Підкреслює: людей треба чути і допомагати, бо  Україна – це кожен із нас. І саме молода команда партії «Слуга народу» зробить все для того, аби зміни торкнулись кожного і допомогли у завтрашньому дні.

Ольга Шевчук




 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром