Держслужбовці з Турійщини взяли участь в обласній спартакіаді

01 Червня 2019, 10:52
На Волині відбулась обласна спартакіада серед державних службовців 1037
На Волині відбулась обласна спартакіада серед державних службовців

У Володимирі-Волинькому на базі МЦФЗН «Спорт для всіх» відбулася ХІІ обласна спартакіада «Здоров’я» серед державних службовців.

Захід, який проходить на Волині вдванадцяте, зібрав державних службовців з усіх куточків області, - інформує відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату Володимир-Волинської РДА.

Спартакіада проводиться з метою залучення державних службовців, які працюють в органах державної влади області до занять фізичною культурою і спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту, пропаганди здорового способу життя, визначення найсильніших учасників змагань для участі у Всеукраїнській спартакіаді державних службовців.

Учасники заходу демонстрували свою силу, витримку та розум у п’яти видах спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

На завершення змагань організатори подякували усім присутнів за активну участь і нагородили переможців та призерів, як в особистому так і в загальнокомандному заліку, а також побажали успішного виступу збірній команді держслужбовців у Всеукраїнських змаганнях.

В результаті призові місця розподілилися наступним чином:
І місце - Маневицький р-н;
ІІ місце - Ковельський р-н;
ІІІ місце - Рожищенський р-н.

Читайте також: У Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти» пролунав останній дзвоник



















 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром