Як відбувалися церковні збори у селі Бобли

03 Березня 2019, 16:32
Церква у Боблах 8113
Церква у Боблах

У Свято-Покровській церкві села Бобли 2 березня відбулися збори, де розглянули можливість переходу до Православної Церкви України.

До храму приїхали священики ПЦУ та поліція, задля забезпечення порядку. Про це на своїй сторінці у Facebook Володимир Красуля

«Таким гостям прихожани храму зраділи не дуже», – пише місцевий політик Володимир Красуля, який підтримує УПМ МП.

Дописувач посту стверджує, що парафіяни та церковна «двадцятка» відмовилися розглядати питання переходу до ПЦУ. Більше того, не пристали і на пропозицію перенесення зборів. 

Натомість обрали нового церковного старосту. Ним став Юрій Васильєв.

«Помолились і благосно розійшлися по домівках», – окреслив завершення зборів Володимир Красуля.

1

1
Парафіяни церкви у Боблах
Парафіяни церкви у Боблах

На місце події прибула поліція
На місце події прибула поліція

 

Коментарі
03 Березня 2019, 19:33
Хто такий Красуля? Представник громади с.Бобли? Ага, місцевий політик, який підтримує МП? А чому, пишучи цю новину (неправдиву), ви спираєтесь на пости якогось політика, а не на представників Бобольської громади? Ви інформацію холча би перевірили, перш ніж писати...
03 Березня 2019, 20:02
Читаю і шокуюсь... чому йому в Бобли пертись? в себе в селі лад навів??? навіщо в нет закидати такі пости? щоб ще більше позлити людей? був нормальний хлопець а з політикою став такий самий гнилий як і інші... вислуговується перед священником і більше однодумців немає крім кілька собі подібних. стид такі фото і відео дивитись. Позор, що маємо такого земляка!
03 Березня 2019, 21:44
Питання про належність чи перехід релігійної громади до ПЦУ вирішуються загальними зборами релігійної громади при цьому обговорюється і приймається Статут релігійної громади. На церковних зборах вирішуються питання внутрішньо-господарської діяльності релігійної громади. Щодо " церковних двадцяток" такого поняття вже давно не має ні в діючих Статутах УПЦ МП ні в Законі України "Про свободу совісті та релігійні організації". Тому "місцевий політик" Красуля В. хоча б спромігся прочитати діючі Статути УПЦ МП де про релігійні громади навіть не йдеться. А про те чи знають зміст свого Статуту члени релігійної громади і де коли вони його приймали й за що вчиняється колотнеча і що захищає "місцевий політик"....?... Бо всі релігійні громади складаються із віруючих людей, які запрошують для БОГОСЛУЖІННЯ відповідно навчених та призначених наставників. Але всі життєво необхідні питання релігійної громади вирішуються виключно ЗАГАЛЬНИМИ ЗБОРАМИ РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ.
03 Березня 2019, 22:09
шановний кр асуля вам не соромно за свої поступки просвітіть свій розум
03 Березня 2019, 22:14
до речі ще їздить поїзд ковель москва їдьте красуле
04 Березня 2019, 09:49
І до чого тут Москва і поїзд, людина висвітлює події яких нігде непокажуть, хай знає цілий світ що є незгодні, з владою ...Особисто незнаю Красулі...але дякувати йому хоч знаю що робиться у районі і що я неодна людей такоїж думки як у мене багато...Дякую вам Володимир за інформацію і хто що неписав би продовжуйте у тому ж Дусі ви не один......
04 Березня 2019, 12:08
Де ви бачили в Росії церкву Українського чи Київського патріархату?! Чому у вільній Україні повинні бути церкви МП?
04 Березня 2019, 12:34
Шановні, якщо ви не знаєте з 91 року немає УПЦ МП, є УПЦ згідно грамоти(томосу) патрірха Алексія і не треба тут розказувати про Росію і т.д.УПЦ молиться так само за народ та за військо України і за владу(яка б вона не була)А захоплення храмів є і це беззаперечний факт.Я не в захваті від красулі, але правду має хтось написати як було.Ну не получилось в ПЦУ (хоча правильно назмвати їх СЦУ) захватити храм , не пройшов сценарій "по накатаній"..... Буває))
04 Березня 2019, 22:24
отці московські хоч і українці є на додатковій оплаті від новінського не розуміють що через місяць поїдут на простори сибіру піднімати істінно московське православіє булуть в далекій росії співати псалми во славіє путіну і кірілу тим хто вбиває українців .дивує позиція здебілізованих людей а про красулю це діагноз
05 Березня 2019, 00:05
Краще не напишеш! Респект
05 Березня 2019, 00:23
http://bug.org.ua/news/volodymyr/v-uspenskomu-sobori-volodymyra-volynskoho-medalyamy-buly-nahorodzheni-volynski-patrioty-ta-volonter-andrij-ryazanov-40307/
05 Березня 2019, 01:03
Хай той красуля сидить в себе в туріську і мовчить патріот всраний!!! Немає йому чим займатися а селешні громади самі в змозі вирішити куди їм переходити!!! Хай цілує сраку гриценка то що вони з гутом і вміють!!!
05 Березня 2019, 01:03
Хай той красуля сидить в себе в туріську і мовчить патріот всраний!!! Немає йому чим займатися а селешні громади самі в змозі вирішити куди їм переходити!!! Хай цілує сраку гриценка то що вони з гутом і вміють!!!
06 Березня 2019, 02:12
Таких гнилиих" патріотів" як Красуля і анонімних продажних"украіінок" потрібно гнати в тришия з Украііни. За срібняки як Іуда продають свою Державу і народ! Паскуди!
06 Березня 2019, 02:12
Таких гнилиих" патріотів" як Красуля і анонімних продажних"украіінок" потрібно гнати в тришия з Украііни. За срібняки як Іуда продають свою Державу і народ! Паскуди!
06 Березня 2019, 09:59
А ще б краще всіх запроданців і зрадників України які за кусок гнилої ковбаси продають свою державу , мову, церкву відправити в Московію хай там прислужують Путі і Кірілу, лижуть їм зад і чоботи! Скатертиною запроданцями дорога!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром