За чотири дні поліцейські покарали 16 жителів району, які були п'яними на публіці

27 Лютого 2019, 16:50
За чотири дні поліцейські покарали 16 жителів району, які були п'яними на публіці 1230
За чотири дні поліцейські покарали 16 жителів району, які були п'яними на публіці

У період з 21 по 24 лютого турійські поліцейські взяли район під особливу опіку, забезпечуючи профілактику злочинам та правопорушенням.

Правоохоронці патрулювали публічні місця і виявили там чимало порушень. Відтак, за чотири дні до відповідальності притягнули 16 громадян, які були напідпитку в публічних місцях та неналежно поводилися або розпивали алкогольні напої. За куріння в неналежному місці покарали вісім турійчан, а також виявили один факт домашнього насильства. Про це поліцейські інформують у соцмережі.

У сфері правил порушення дорожнього руху виявили 43 таких випадки, у тому числі, водіння автомобіля в нетверезому стані. 

Про дотримання особистої безпеки розповіли учням турійської гімназії та садочка «Сонечко». Окрім того, провели ряд профілактичних заходів, аби запобігти торгівлі наркотиками.

«Турійське відділення поліції звертається до громадян з проханням повідомляти про підозрілі автомобілі, людей, які, прийшовши до Вашої оселі, пропонують різноманітні послуги, продають чи приймають товари, телефонують, представляючись працівниками поліції, працівниками банків та вимагають перераховувати кошти. Будьте уважними та спостережливими», – йдеться у дописі.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром