Як пов'язані Ванга, принцеса Діана та звичайна сім'я з Лукова: на Турійщині слідство вели екстрасенси

04 Лютого 2019, 12:53
У Лукові побували екстрасенси 4568
У Лукові побували екстрасенси

У сім'ї Тетяни Систалюк з селища Луків Турійського району почали відбуватися містичні події. Жінка звернулася по допомогу у програму «Слідство ведуть екстрасенси».

Програму транслювали на телеканалі СТБ у неділю, 3 лютого.

Нагадаємо, чоловіка та сина Тетяни непокоїли тривожні сни, у яких покійний родич передбачав їм швидку смерть. З того часу луківчанка щодня прокидалася з думкою, що скоро  втратить сім'ю. 

Незабаром з Богданом, чоловіком Тетяни Систалюк, справді почали ставатися нещастя. Спершу він серйозно постраждав на роботі під час будівництва, потім мало не загинув в автомобільній аварії.

1
Тетяна Систалюк
Тетяна Систалюк

За розслідування цієї справи взялися азербайджанський екстрасенс Хаял Алекперов, українська ясновидиця Олена Курилова та британський медіум Анна Гальерс.

Напередодні зйомок виявилося, що Анна Гальерс не зможе прибути в Україну, але медіум допоможе своїм колегам на відстані, працюючи з фото Тетяни. До неї прийшов дух принцеси Діани, який сказав: «Та, кому ти хочеш допомогти, страждає через те, що й я».

Натомість джини Хаяла Алекперова вказали йому на місце, де вдасться отримати потрібну інформацію – старовинну усипальницю. Окрім того, на початку розслідування азербайджанському екстрасенсу явився дух болгарської ясновидиці Ванги, котрий попередив його: «Розкрий таємницю маленької дівчинки. Її секрет несе смерть».

Дивними видіннями поділилася й Олена Курилова. Їй напередодні подорожі на Волинь явився чоловік у червоній накидці, який тримав у руках список смертей. А коли ясовидиця спробувала налаштовувалася на енергетику родини Систалюк, відчула, що всі біди в сім’ї трапляються через помсту покійного чоловіка, котрий таким чином відплачує жінці – Тетяні.

1
Олена Курилова
Олена Курилова

У ході розслідування екстрасенси з’ясували, що трагедії в родині Тетяни Систалюк стаються через мертвого чоловіка, прив’язаного до будинку, котрому потрібні саме голови членів сім’ї. І від духу страждали не тільки чоловіки в родині. До прикладу, донечці Тетяни Валерії двічі робили  операцію з видалення кісти в голові.

У аварію потрапляла й сама Тетяна, де отримала струс голови. Як пригадала, перед поїздкою в авто зламався пасок безпеки, а напередодні нещасного випадку їй являвся покійний дядько, який таким чином ніби попереджав її про небезпеку. Так, екстрасенси дійшли висновку, що саме дядько вберіг Тетяну від смерті в ДТП.

Щодо принцеси Уельської, то, за висновками експертів, Діана зазнала смертельних травм теж через несправний пасок безпеки. І відомо, що незадовго до своєї смерті принцеса відвідувала ясновидицю, а в листі другу Діана зізнавалася, що боїться того, що загине саме в ДТП, оскільки підозрює, що її чоловік, принц Чарльз, планує нещасний випадок із автомобілем.

3

Кульмінацією розслідування стало те, що до екстрасенсів прийшов вже згаданий дух у червоній накидці. Він повів їх до старовинного  сімейного склепу, де, за словами істориків, поховані родичі польського воєводи Фредеріка. Саме його на портретах зображали у червоній накидці.

Тетяна Систалюк зізналася, що у дитинстві любила гратися у склепі, робила це навіть з черепами. Екстрасенси ж зауважили, що мертві, поховані у склепі, не мають спокою у зв’язку з тим, що їхні останки розікрали. Саме тому вони і приносять біди родині Тетяни Систалюк. А оскільки жінка в дитинстві гралася черепом, то духи насамперед вражають голови членів її сім’ї.

Медіуми провели спеціальний обряд, який, за їхніми словами, вбереже родину від помсти мертвих, а Тетяна попросила вибачення у тих, хто покоїться в склепі. 

«Тепер ви із вашою сім’єю постійно повинні ходити до церкви та просити вибачення в цього чоловіка та його родини і принести сюди лампадку, схожу на ту, яку ви взяли звідси. Це може зупинити загрозу вашій родині. І хто міг би подумати, що врятує вас дух принцеси Діани», – сказав наостанок Тетяні Хаял Алекперов.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром