Турійській громаді презентували новий проект

26 Січня 2019, 15:34
Турійській громаді презентували новий проект 1727
Турійській громаді презентували новий проект

Працівники Турійської філії центру зайнятості приїхали в Турійську ОТГ, аби представити проект «Успішна громада».

Презентація відбулася  25 січня. Про це йдеться на Facebook-сторінці установи.

Виконувачка обов'язків філії Наталія Лучук розповіла присутнім про нові тенденції розвитку служби зайнятості, окреслила напрямки співпраці з громадою.  Провідний фахівець філії – Юрій Квачук, який є одночасно і фахівцем з рекрутингу, розповів про цей новий напрямок роботи служби зайнятості. Він зауважив, що послуги рекрутера на сьогодні є дуже актуальними і мають значні перспективи у подальшому розвитку сфери зайнятості. Запросив до активної співпраці.

Представник філії розповів про рекрутинг
Представник філії розповів про рекрутинг

Розмова відбулася також з головами сільських рад, які поки не виявили бажання приєднатися до ОТГ. Їм намагалися донести перспективи та можливості перебування в громаді.

Довідково: Реалізовуючи проект «Успішна громада»,фахівці Волинського обласного центру зайнятості нададуть увесь спектр послуг, які допоможуть громаді отримати кваліфіковані кадри без витрат на їх підготовку. У рамках реалізації проекту фахівці служби зайнятості організовуватимуть круглі столи та робочі зустрічі, братимуть участь у розробці стратегії розвитку ОТГ, проводитимуть ярмарки вакансій, тренінги, семінари, профконсультації. Окрім того, здійснюватимуть професійну орієнтацію учнівської молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій таспеціальностей, актуальних для конкретної громади.

Нагадаємо, нещодавно такий проект представили і Луківській громаді.

Побували на сесії
Побували на сесії

 

 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром