Чому у Туропинській школі побували поліцейські

25 Січня 2019, 12:10
Чому у туропинській школі побували поліцейські 4347
Чому у туропинській школі побували поліцейські

Турійські поліцейські та працівники служби у справах дітей приїхали у школу села Туропин Турійського району, аби провести з дітьми профілактичні бесіди.

Візит відбувся у четвер, 24 січня. Про це йдеться на Facebook-сторінці Турійського відділення поліції.

Метою заходу стало попередження скоєння насильства, жорстокості та знущань серед школярів, недопущення порушення дисципліни під час навчального процесу, попередження скоєння правопорушень та злочинів серед неповнолітніх.
Участь у заходах взяли старший інспектор з ювенальної превенції капітан поліції Юлія Кабарчук, поліцейський групи реагування патрульної поліції старший сержант поліції Віктор Квашук, поліцейський групи реагування патрульної поліції старший сержант поліції Роман Луцик, працівник служби у справах дітей Турійської РДА Тетяна Марчук.
Поліцейські нагадали учням про правила поведінки як в школі, так і в позаурочний час, приділили увагу роз’ясненню дітям про шкідливий вплив алкоголю та тютюну, вживанню наркотичних засобів.

З дітьми провели профілактичну бесіду
З дітьми провели профілактичну бесіду


Поліцейські групи реагування патрульної поліції нагадали учням школи про дотримання правил дорожнього руху, наслідки нехтування правилами безпеки та навели декілька прикладів порушень ПДР неповнолітніми, які траплялися поліцейським під час виконання  службових обов’язків. 
До слова запросили Тетяну Марчук, яка розповіла про роботу служби у справах дітей з тими, хто скоює правопорушення, пропускає навчання без поважних причин, втікають з дому. 
Без уваги не залишили і батьків, які були присутні. Їм порадили звератати більше уваги на те, де і як дитина проводить своє дозвілля, в якій компанії перебуває.

Фото на згадку
Фото на згадку

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024