Старт успішної громади в Луківській ОТГ: презентували новий проект

23 Січня 2019, 12:15
У Луківській ОТГ презентували новий проект 1649
У Луківській ОТГ презентували новий проект

Представники Турійської філії центру зайнятості відвідали Луківську громаду і вирішили важливі питання.

Робочий візит здійснили 18 січня. Під час нього разом із головою ОТГ Анатолієм Климуком обговорили економічні перспективи, зокрема проведення навчань та створення нових робочих місць, як постійних, так і на тимчасовій основі. Працівники центру зайнятості презентували новий перспективний проект «Успішна громада». Про це йдеться на Facebook-сторінці установи. 

З метою проведення профорієнтаційних заходів нанесли візит до Луківського ліцею, де ознайомили його вихованців зі світом професій і можливостями працевлашетування в сучасних умовах.

Відвідали Луківський ліцей
Відвідали Луківський ліцей

Для дітей провели профорієнтаційні заходи
Для дітей провели профорієнтаційні заходи

Насамкінець представники філії зустрілися з керівником Луківського ПТУ №22 Петром Столяруком. Директор розповів про перспективи роботи закладу та про можливості створення груп для навчання за новими спеціальностями.


Довідково: Реалізовуючи проект «Успішна громада»,фахівці Волинського обласного центру зайнятості нададуть увесь спектр послуг, які допоможуть громаді отримати кваліфіковані кадри без витрат на їх підготовку. У рамках реалізації проекту фахівці служби зайнятості організовуватимуть круглі столи та робочі зустрічі, братимуть участь у розробці стратегії розвитку ОТГ, проводитимуть ярмарки вакансій, тренінги, семінари, профконсультації. Окрім того, здійснюватимуть професійну орієнтацію учнівської молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій таспеціальностей, актуальних для конкретної громади.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024