Хвора на рак мама двох діток просить про допомогу

19 Листопада 2018, 13:55
Хвора на рак мама двох діток просить про допомогу 1182
Хвора на рак мама двох діток просить про допомогу

Волинян просять допомогти зібрати кошти на лікування Тетяни Куценко з Нововолинська,. До молодої мами двох донечок знову повернувся рак.

У 2013 році Тетяна вже боролася із цією підступною недугою, пройшла 7 хімій, 2 операції і 20 променевих терапій. Але від липня 2018 лікарі виявили метастази в легені та печінці.

Наразі жінка потребує дороговартісного препарату для лікування та просить усіх небайдужих допомогти зібрати кошти.

Про це повідомила мама жінки Людмила Цимбалюк у Facebook.

«Дякуючи Інтернету, взнаєм про сучасний препарат таргетної дії (діє виключно на злоякісні клітини ) - «Ібранс», ефективність якого доведена. Звертаємось в Інститут Раку в Київі.Там підтверджують, що дійсно препарат ідеально підходить для даного типу раку. Призначають. Але перейти на нього зразу також вже не можна.Треба пройти хіміотерапію шість курсів, якщо почали.
Зараз донька перейшла вже на «Ібранс». Але «хімія» зробила свою справу. Вся набрякла,в висипах, ночами не спить. Страждання і болі неймовірні. А ще ж в неї двоє діток. Не дай Бог нікому це знати чи, навіть, бачити. А могло б бути все по іншому, якби лікар був зацікавлений у сучасному лікуванні...
Весь цей час нам допомогали небайдужі люди. За що ми їм дуже вдячні. Надіємося,що ви нас не покинете на півдорозі ,допоможете довести лікування до хорошого результату. Нам ваша допомога дуже необхідна», – йдеться у дописі.

Жінці приписали препарат «Ібранс». На місяць його потрібно на 43 тисячі гривень. Знадобиться щонайменше 16 курсів цього препарату, а це – 688 тисяч гривень.

Наразі, як повідомила жінка, залишилося зібрати 350000 на «обов’язковий курс». Таблетки допомагають, болі вже нема, КТ показує постійну позитивну динаміку, пише Перший.

Для всіх бажаючих допомогти жінці - картка «Приватбанку»:

5168757330346836 Куценко Тетяна Валеріївна



 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024