«Батьківщина» Волині закликає місцеві партосередки дотримуватись чесних правил політичної боротьби

06 Листопада 2018, 18:35
Андрій Козюра 922
Андрій Козюра

Перший заступник голови Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Андрій Козюра запропонував керівникам місцевих осередків політичних партій та громадських організацій підписати меморандум «Про чесні вибори».

Про це партієць заявив під час прес-конференції, відреагувавши на візит до партійного офісу добровольців батальйону «Азов», які вимагали публічного вибачення за використання в одній із газет Коропивницького знімку екс-добровольця «Азову».

«У зв’язку з наближенням виборів до новоутворених об’єднаних територіальних громад та старту президентської виборчої кампанії зростає політична напруга, окремі структури пробують діяти провокаційними методами, безпричинно нагнітають ситуацію», – заявив Андрій Козюра.

 «Батьківщина» Волині вважає, що ніхто не має права використовувати силу, чинити безлад і провокації, оскільки це роз’єднує проукраїнські сили, розколює громадянське суспільство та руйнує країну зсередини.

Щоб запобігти розхитуванню ситуації в області перед початком виборів до ОТГ та президентських, «батьківщинівець» запропонував керівникам обласних партосередків та громадських організацій підписати меморандум «Про чесні вибори» і першим поставив свій підпис під цим документом.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром