У турійській школі запобігали торгівлі людьми

29 Жовтня 2018, 18:08
У турійській школі запобігали торгівлі людьми 3173
У турійській школі запобігали торгівлі людьми

Для учнів Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели тематичний захід, присвячений Європейському дню боротьби проти  торгівлі людьми.

Із дітьми працювали соціальні партнери – відділ соціальних служб для сімї, дітей та молоді та з Турійського бюро безоплатної правової допомоги. Про це йдеться у дописі сторінки «Турійська районна філія Волинського обласного центру зайнятості» у Facebook.

Школярам пояснили, чим загрожує нелегальна трудова міграція, що таке торгівля людьми та експлуатація дитячої праці.

Школярам пояснили, що таке торгівля людьми та  експлуатація дитячої праці.
Школярам пояснили, що таке торгівля людьми та експлуатація дитячої праці.

Захід відбувся до дня боротьби проти торгівлі людьми
Захід відбувся до дня боротьби проти торгівлі людьми

Читайте також: Турійських школярів закликали не знущатися над однолітками

Коментарі
29 Жовтня 2018, 23:34
ще одна історія Показати IP 23 Травня 2015 21:06 відповісти +6-0<br/>з ЛВПУ 8 Червня 2014 23:01 відповісти +1-0 КОРУПЦІОНЕРИ 3 УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ і НАУКИ ВОЛИНСЬІСОЇ ОДА ЗНИЩУЮТЬ ПТО ВОЛИНІ Керівники управління 0 і Н змінюються, а корупція процвітає. Не стала винятком і нова очільниця освітян Волині. Злодійсько — корупційні дії Поповича М.М. — Грушки Г. М. пані 3агрева В.Я. продовжує прикривати, як і її попередник Хоміч О.С. 3а рік, що минув після попередньої виставки досягнень ПТО Волині, занепад профтехосвіти набрав прогресивного розмаху. Особливо це помітно по «справах» ДПТН3 «Луцьке вище професійне училище». Тільки в поточному календарному році керівники управління 0 і Н з черговим річним директором ЛВПУ Богданцем В.В. після довготривалих слізних вмовлянь, зуміли звільнити з займаних посад училищних гіперзлодіїв: головного бухгалтера Некрасову Н. В. та ії позашлюбного друга заступника директора з АГР, власника притону, авторитета Панькевича С. Г. В минулому році рішенням суду був звільнений з посади директора ще один злодій-хабарник — корупціонер Батов Г. Ф. Детальніше про корупцію в управлінні 0 і Н та ЛВПУ можна почитати в інтернет виданнях: Четверта влада - Батов Г. Ф. «У Луцьку директору ВПУ 9 за вимагання грошей ...» та інші. Вголос - Батов Г. Ф. «3 студентів училища брали гроші за практику» та інші. Волиньпост - Батов Г.Ф. Під прицілом - Батов Г.Ф. Волинські новини Батов Г. Ф. та Виставка досягнень ПТО Волині 2013 р. Сьогоднішні матеріали про виставку досягнень ПТО 06. 06. 2014р у всіх інтернет виданнях. ГЕТЬ КОРУПЦІЮ ТА КОРУПЦІОНЕРІВ 3 ПРОФТЕХОСВІТИ ВОЛИНІ !!! P.S. Шантажем можновладців, Батов Г.Ф. домігся працевлаштування викладачем в ЛВПУ. Управління О і Н переконує: засуджений злочинець – ЗЕК (засуджений за КК України) і освіта сумісні. Яким правовим документом це може підтвердити управління освіти, в особі Загреви В. Я. до з ЛВПУ до з ЛВПУ 9 Червня 2014 15:18 відповісти + 0 - 0 Ти троляко з ЛВПУ ти вже всіх дістав і ЛВПУ також, не троли під кожною статтею!!! Твої слова тільки тебе стосуються. Батов вже відповів перед законом, йди це все йому в очі скажи, до чого тут новий начальник управління? Ти до неї з таким текстом офіційно не звертався!!! Якого хочеш? І чого пишеш під кожною статтею? нуль вона нульова 29 Квітня 2015 20:58 відповісти +2-0 Батов - НЕ відповів , - по заслузі перед Законом . З офіційними зверненнями до НЕЇ звертались не одноразово ... , а х...лі толку ?<br/><br/>шахматна дошка Показати IP 28 Травня 2015 23:23 відповісти +4-0<br/>1.Хомік - засуджена. 2.Овсянніков - без судимості. 3.Батов - засуджений. 4.Богданець -без судимості. 5.Романюк - ???
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024