Волинян запрошують на тиждень українського кіно у кінотеатрі «Адреналін». РОЗКЛАД СЕАНСІВ

22 Жовтня 2018, 08:43
Кадр з фільму «​​​​​​​Таємний щоденник Симона Петлюри» 839
Кадр з фільму «​​​​​​​Таємний щоденник Симона Петлюри»

Кіноновинки вітчизняного виробництва можна буде подивитися з 18 по 24 жовтня всього за 35 гривень.

Микита Кожум’яка

Сімейний анімаційний фільм «Микита Кожум’яка» продовжує історію відомого героя Кирила Кожум’яки, який переміг останнього Змія. Лише головним героєм цієї історії став його 12-ти річний син Микита, який не володіє дивною фізичною силою батька і саме завдяки силі характеру повинен перемогти Змія та врятувати світ.

Жанр: анімація, пригоди, сімейний
Сеанси: 12:05

Таємний щоденник Симона Петлюри

Україна, 1917 – 1921 роки. Триває відчайдушна боротьба за незалежність Української Народної Республіки. Лідер УНР, Симон Петлюра, намагається стримати агресію більшовицької Росії. Програвши боротьбу, Петлюра змушений емігрувати до Парижа. Але й там через дії агентів Москви його життя постійно під загрозою…

Жанр: біографія, драма, історія
Сеанси: 17:25

Місто, в якому не ходять гроші

Головна героїня – Аліса, на її долю випадає небезпечна мандрівка в особливу «країну чудес». Аліса переживає один з найважчих періодів свого життя. Пролежавши без сну цілу ніч, вона змушує себе піднятись і знаходить якийсь квиток на потяг, на своє прізвище. Походження квитка невідоме, вказана в ньому станція – теж. Але Аліса вирішує, що це знак і можна спробувати бодай розвіятись. За мотивами однойменної повісті Андрія Кузьменка (Кузьма Скрябін)

Жанр: драма, пригоди, фантастика
Сеанси: 15:45

Скажене весілля

Голова районного клубу культури Василь Середюк бажав завжди тільки найкращою життя своїй доньці Каті. Ну і ще метою номер один для нього є змагання із сусідом Тарасом. Тому його Катюша навчається в одному з найкращих закладів Європи – у Сорбонні. І ось зовсім недавно донечка прислала батькам щасливу звістку – вона збирається заміж за французького кардіохірурга Франсуа. Цей крок до євроінтеграції для Василя як бальзам на душу – це величезна можливість знищити свого суперника Тараса. Радість змінилася на печаль, коли батько дізнався, що Франсуа – афрофранцуз. Люди явно не схвалять такого зятя… Тому Василь хоче будь-яким способом переконати дочку не виходити заміж за цього хлопця. Весілля не повинно бути, інакше чоловік цього не переживе.

Жанр: комедія
Сеанси: 12:00; 16:00; 19:40

Позивний “Бандерас”

Народне прислів’я говорить “Не було би щастя, та нещастя допомогло”. Досвідчений вояка, капітан Антон Саєнко, якого в загоні всі називають просто за позивним “Бандерас”, ось уже двадцять років не був удома в рідному селі. Але почалася антитерористична операція, яка змусила не тільки Антона, а й тисячі інших українських чоловіків потрапити на цю територію. Біля цього села незабаром передбачається серія диверсій, яким Бандерас разом із іншими розвідниками повинен запобігти, щоб не загинули мирні жителі. Найгірше те, що десь серед своїх хлопців знаходиться зрадник, який може в будь-який момент встромити ніж у спину. Бандерас не може довіряти нікому в пошуках цього “Сепара”. Головне, щоб всі не перестали довіряти йому.

Жанр: військовий, драма
Сеанси: 14:00; 21:20

Шляхетні волоцюги

Львів часів Другої світової війни. Саме в цьому старовинному місті вирішувалася доля всього світу. Десь серед середньовічних вуличок захований давній артефакт – браслет самого Олександра Македонського. Власник цієї прикраси може завойовувати території та народи. Ясна річ, що і Гітлер, і Сталін хотіли би собі таку дрібницю. Результат усієї війни буде в руках двох друзів Боді та Мірека, які люблять тільки Львів, дівчат і жарти. Ці благородні бродяги підуть на будь-які авантюри, щоб домогтися свого і залишитися чистими. Несподівано ставши опікунами Христини, життя підносить хлопцям усе нові сюрпризи. Чи вийде у бродяг урятувати світ?

Жанр: комедія
Сеанси: 17:40

Донбас

Донбас, Східна Україна. Про цей регіон у 2014 році дізнався весь світ і чує досі. Там завжди поруч ідуть відкриті збройні конфлікти та сепаратистські диверсії на мирних громадян. На Донбасі така тонка грань між війною та миром, між правдою та пропагандою, між ненавистю та любов’ю. Кожен глядач зможе хоч віддалено зануритися в цю страшну атмосферу, де так поруч ходять життя та смерть, де від комедії до драми один крок. І це історія не тільки про один регіон або одну країну – це оповідання про весь світ, який загруз у фальші. Це про кожного з нас.

Жанр: драма
Сеанси: 13:45; 19:25

Лиса Гора

Майя не може пережити незрозуміле зникнення своєї матері на Лисій Горі. Випадкове знайомство з хлопцем спонукає дівчину піти на зловісне місце, де їй доведеться протистояти потойбічним силам.
Жанр: жахи
Сеанси: 21:25

Квитки та подробиці тут: http://cinema.adrenalin.lutsk.ua/siogodni-na-ekrani

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024