Турійський суддя успішно пройшов кваліфікаційне оцінювання

21 Липня 2018, 12:00
1912

Цього тижня, 19 липня, Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення подання Президентові України про призначення 22 суддів на посади до місцевих судів, які надійшли до ВРП від Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Про це повідомляється на сайті Судової влади України.

Повноваження зазначених суддів припинилися у зв’язку із закінченням строку, на який їх було призначено, однак вони обіймають посади у відповідних судах, а отже, ці посади не є вакантними.

Судді пройшли кваліфікаційне оцінювання на відповідність займаній посаді. Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України зазначених суддів було визнано такими, що відповідають займаній посаді, та рекомендовано для призначення на посади.

За результатами розгляду рекомендацій Комісії Вищою радою правосуддя не встановлено обставин, які відповідно до закону могли б бути підставою для відмови у внесенні Президентові України подання про призначення вказаних суддів.

З огляду на зазначене Вища рада правосуддя ухвалила внести подання Президентові України про призначення судді Тітівалова Романа Костянтиновича на посаду судді Турійського районного суду.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024