На Турійщині незабаром почне діяти дитячий табір

06 Червня 2018, 16:00
На Турійщині незабаром почне діяти дитячий табір 4927
На Турійщині незабаром почне діяти дитячий табір

Дозвіл на відкриття підпишуть спеціальні служби.

Дитячі табори літнього відпочинку продовжують активно готувати до відкриття сезону. Про це йдеться на сайті Волинської ОДА. У вівторок, 5 червня, під час оперативної наради  у голови облдержадміністрації Олександра Савченка повідомили, що цьогоріч послуги з оздоровлення та відпочинку отримають понад 34  тисячі дітей Волині.

Стверджують. що на пожежну безпеку в дитячих таборах витратили більше 500 мільйонів гривень. 

«Слід зазначити, що 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, відкрився позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Світязь» (с.Пульмо   Шацького р-ну), заїхало на відпочинок 210 дітей, 3 червня – табір «Супутник» (с.Світязь Шацького р-ну), прибули на відпочинок 220 дітей, сьогодні розпочинає роботу дитячий заклад «Прикордонник» (с.Литовеж Іваничівського р-ну), де очікується прийняти на відпочинок 190 дітей. Відповідними контролюючими службами підписані акти – дозвіл для відкриття до сезону таборів «Світанок», «Сонячний», «Ровесник», «Парасолька», «Чайка». 12 червня планують  підписання відповідного акту в таборах «Веселка» та «Оберіг». На липень заплановано роботу табору «Барвінок», — розповіла начальниця управління освіти, науки і молоді обласної державної адміністрації Людмила Плахотна.

Нагадаємо, у Турійському районі діятиме табір «Парасолька», що знаходиться у селі Дольськ. Раніше повідомляли, що заклад уже готовий розпочинати сезон.

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024