Турійська «Парасолька» готова приймати гостей

22 Травня 2018, 16:30
В області тривають підготовчі роботи щодо створення належного рівня пожежної безпеки в оздоровчих таборах 6464
В області тривають підготовчі роботи щодо створення належного рівня пожежної безпеки в оздоровчих таборах

В області тривають підготовчі роботи щодо створення належного рівня пожежної безпеки в оздоровчих таборах.

 Для літнього оздоровлення дітей у 2018 році на Волині визначили 11 закладів оздоровлення та відпочинку, де впродовж квітня працівники управління ДСНС України у Волинській області проводили відповідні перевірки. Про це інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Так, повідомили, що відпочинкова база «Парасолька», розташована у селі Дольськ Турійського району, повністю готова до оздоровчого сезону. 

За результатами перевірок керівникам об’єктів вручили приписи для усунення порушень вимог пожежної та техногенної безпеки, із визначенням конкретних заходів та термінів їх виконання. Наразі усунули майже 70% зауважень, а саме: приміщення дитячих таборів укомплектовують автоматичною пожежною сигналізацією, укладають договори на технічне обслуговування систем протипожежного захисту, здійснюють технічне обслуговування первинних засобів пожежогасіння тощо. Виправлення інших недоліків – у процесі виконання. 

«Вже з двадцять другого травня розпочнуться повторні перевірки закладів оздоровлення та відпочинку щодо усунення порушень вимог пожежної та техногенної безпеки. Питання надзвичайно важливе. Тому заклади, які не виконують відповідних приписів, не отримають дозвільних документів на початок роботи», – повідомив повідомив начальник управління ДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39