Прооперували турійчанина, який отримав поранення у зоні АТО

28 Квітня 2018, 20:00
Прооперували турійчанина, який отримав поранення у зоні АТО 2557
Прооперували турійчанина, який отримав поранення у зоні АТО

У Київському військовому госпіталі прооперували турійчанина Юрія Пушкарського, який підірвався на розтяжці у зоні АТО.

У п'ятницю, 27 квітня, у Київський військовий шпиталь доставили нових поранених військових, серед яких - турійчанин Юрій Пушкарський. Про це повідомила волонтерка Наталія Попова, пише ВолиньPost.

Чоловік несе службу у 14 окремій механізованій бригаді, на війні перебуває з перших днів. 25 квітня 2018 року Юрій Пушкарський підірвався на розтяжці біля Попасної, що на Луганщині. 

«Чисельні осколкові поранення обох ніг... Вчора до ночі хірурги травматології Київського шпиталю оперували бійця - зшивали і чистили понад 20 ран... Виймали осколки... Операція пройшла успішно, але тривала біля 4 годин... Сьогодні зранку Юрій почуває себе добре. Та досі не може повірити, що поранення може вибити надовго його з передової.. Питання до лікарів лише одне: «Коли я повернуся на службу?» - пише Попова.

За її словами, київські волонтери огорнули Юрія максимальною увагою і теплом, доглядаючи, як рідну людину.

«Всіма медикаментами та всім необхідним по господарській частині (одяг, телефон, засобами гігієни) Юра вже забезпечений. Харчують по спец замовленню, - все найкраще!» - стверджує вона.
«Юра родом з смт Турійськ Волинської області. Пишу цей пост, щоб не відповідати на сотні дзвінків друзів та земляків Пушкарського )))! Він надзвичайний чоловік - сильний, мужній, стриманий, скромний, веселий... Пройшов довгий і славний військовий шлях з 2014 року, тож його доля небайдужа багатьом людям... Дай Бог йому якнайшвидше одужати…» - йдеться в дописі волонтерки.

У Київському військовому госпіталі прооперували турійчанина Юрія Пушкарського, який підірвався на розтяжці у зоні АТО
У Київському військовому госпіталі прооперували турійчанина Юрія Пушкарського, який підірвався на розтяжці у зоні АТО

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024