Турійчан закликають захистити домівки

28 Лютого 2018, 20:30
Турійчан закликають захистити домівки 2079
Турійчан закликають захистити домівки

Турійчанам пропонують взяти участь у всеукраїнській акції, щоб захистити власні помешкання.

 Із 1 по 17 березня  поліція охорони спільно з територіальними органами Національної поліції України проведе соціальну всеукраїнську акцію «Квартира під охорону». Про це йдеться в дописі групи «Турійське відділення поліції» у Facebook.

За дорученням Національної поліції України, а також з метою посилення захисту майна громадян і протидії квартирним крадіжкам, у період із 1 по 17 березня  підрозділи поліції охорони зможуть взяти під охорону квартиру або будинок за половину вартості монтажних та пусконалагоджувальних робіт.

За умовами акції громадянам пропонують сплатити вартість охоронного обладнання, а монтажні та пусконалагоджувальні роботи з обладнання помешкання сигналізацією фахівці підрозділів поліції охорони виконають за половину їх вартості. Крім того, поліція охорони працює в напрямку забезпечення соціального захисту учасників антитерористичної операції на Сході України – для них та членів родин загиблих учасників АТО поліція охорони пропонує встановити охоронну сигналізацію у помешканні з 75-відсотковою знижкою на монтажні та пусконалагоджувальні роботи.

Турійчан закликають захистити домівки
Турійчан закликають захистити домівки

 

Коментарі
03 Березня 2018, 12:13
Краще я куплю дробовик! Дробовик - найкращий захист твоєї оселі!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром