Юних турійчан закликали обрати майбутнє в Україні

17 Лютого 2018, 11:12
Випускникам провели профорієнтаційний урок 1585 Джерело: www.facebook.com
Випускникам провели профорієнтаційний урок

Для випускників дольської школи провели профорієнтаційний урок.

У п'ятницю, 16 лютого, працівники Турійського районного центру зайнятості провели профорієнтаційний урок «Твоє професійне рішення» для учнів випускних класів ЗОШ І-ІІ ступенів села Дольськ.  Його провели у рамках квесту «Твій вибір». Урок відбувався під гаслом «Моє майбутнє – в Україні». Про це йдеться у дописі групи «Турійський районний центр зайнятості» у Facebook. 

Мета  заходу–  виявити і сформувати  правильну мотивацію  випускників до вибору професії, сприяти розвитку їх пізнавальної активності, самостійності, стимулювати до самопізнання, надавати молоді всебічної та актуальної інформації про професії, що користуються попитом на ринку праці.

 Основний акцент зробили  на вибір учнями робітничих професій. Хлопців та дівчат проінформували про важливу роль робітничих професій, оскільки сучасний ринок праці характеризується стабільним попитом на робітника – професіонала. 

З дітьми провели в ігровій формі невеликий екскурс у різноманітний світ професій, профорієнтаційні бесіди, під час яких розповіли про нові професії, вимоги та особливості сучасного ринку праці, допомогли визначити найбільш значимі для кожного мотиви вибору професії.

Усі мали змогу визначити свої професійні нахили за допомогою експрес-тестування, за результатами якого кожен отримав практичні рекомендації щодо вибору професії.

Учням роздали  інформаційно - роз’яснювальні матеріали, які допоможуть випускникам зорієнтуватись у світі професій та вибрати саме свою.

Випускникам провели профорієнтаційний урок
Випускникам провели профорієнтаційний урок

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024