У Турійську говорили про перспективи фінансування

15 Лютого 2018, 20:20
У Турійську говорили про перспективи фінансування 2151
У Турійську говорили про перспективи фінансування

У районному центрі зайнятості говорили про перспективи фінансування на рік.

У понеділок, 12 лютого, відбулася зустріч начальника відділу фінансово-господарського забезпечення Турійської районної державної адміністрації Ольги Лопушевської та директора районного центру зайнятості Олександра Швеця. Про це йдеться у дописі групи «Турійський районний центр зайнятості» у Facebook.

Говорили про перпективи фінансування району на 2018 рік. Окремою стороною розмови стала перспектива проведення громадських робіт у сільських радах, фінансування яких напряму залежить від коштів рад. Також, обговорювали інші бюджетні питання районної та місцевих рад.

Центр зайнятості не залишився осторонь фінансових справ на Турійщині. Стан фінансових справ у районі є одним з тих чинників, що впливають на роботу центру зайнятості. Адже від районних коштів залежить робота бюджетних установ і, зокрема, наявність у них вакансій, або можливе скорочення, а також робота сільських рад.

Коментарі
16 Лютого 2018, 00:44
Ото тільки і всього що поговорили. Той Швець може лише говорити, але не може ні з ким, ні де договоритись. Чула у них там має бути якась реформа, то нехай би призначили на директора людину, що має реальний авторитет в районі, а не лише говорить...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024