Випускників Кульчинської школи закликали до свідомого вибору професії

13 Лютого 2018, 10:46
Працівники районного центру зайнятості спілкуються з майбутніми випускниками 2541 Джерело: www.facebook.com
Працівники районного центру зайнятості спілкуються з майбутніми випускниками

«Служба зайнятості – випускникам шкіл» – під таким гаслом пройшов ряд профорієнтаційних заходів у школі села Кульчин.

У понеділок, 12 лютого, працівники  Турійського районного центру зайнятості в обличчі директора центру Олександра Швеця та заступника директора Наталії Лучук відвідали загальноосвітню школу села Кульчин. Вони провели розмову, що носила профорієнтаційний характер, а також закликали обґрунтовано та свідомо обирати майбутню професію. Про це йдеться у дописі групи «Турійський районний центр зайнятості» у Facebook.

Наголошують, що служба зайнятості не є основним консультаційним джерелом для правильного вибору,бо є ще батьки, друзі, певні життєві обставини, але обмежити школярів в наданні потрібної і корисної інформації було б не правильно. Тому і відбуваються такі щотижневі візити до шкіл району, адже вступна кампанія не за горами. 

Працівники районного центру зайнятості спілкуються з майбутніми випускниками
Працівники районного центру зайнятості спілкуються з майбутніми випускниками

Підготували і цікаві і пізнавальні матеріали для використання на уроках основ вибору професії та передали їх вчителям, надали диски з профдіагностичним тестуванням, зразки написання резюме, ознайомили  учнів з переліком центрів професійно-технічної освіти, в яких можна здобути спеціальність за сприяння служби зайнятості. 

Коментарі
16 Лютого 2018, 00:48
Польща, їх професія, поки не буде нормальної зарплати. Кому та біржа в школі потрібна, хай щось роблять а то бензін палять
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром