Вітання і подарунки: як владика Матфей відзначив 25-ліття свого священичого служіння

11 Лютого 2018, 14:45
З нагоди ювілею владика звершив Божественну Літургію 4945 Джерело: cerkva-vv.info
З нагоди ювілею владика звершив Божественну Літургію

Преосвященний Матфей, єпископ Володимир-Волинський і Турійський молитовно відзначив 25-ліття свого священичого служіння.

З нагоди ювілею владика звершив Божественну Літургію у кафедральному соборі Різдва Христового у Володимир-Волинському в п'ятницю, 9 лютого. Про це інформують на сайті Володимир-Волинської єпархії УПЦ КП.

Під час Літургії архієрею співслужили: секретар єпархіального управління районний благочинний протоієрей Юрій Зінчук, благочинний собору замісник секретаря єпархії протоієрей Ігор Бігун, казначей єпархіального управління протоієрей Борис Гідзінський, голова відділу капеланського служіння протоієрей Юрій Здебський, ключар собору протоієрей Микола Удуд та інші. 

За богослужінням піднесли сугубу молитву про мир в Україні.

Після Літургії звершили подячний молебень. По його завершенню, секретар єпархіального управління протоієрей Юрій Зінчук від імені духовенства привітав архієрея з ювілеєм священичого служіння та подарував хрест та панагію.

Владика Матфей подякував священослужителям за вітання та спільну молитву і приймав вітання від прихожан та гостей, які прийшли привітати свого архіпастиря. 


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024