Історія успіху: як молода мама відкрила свій бізнес

07 Лютого 2018, 18:15
Тетяна Заньчук 2288
Тетяна Заньчук

Молода мама Тетяна Заньчук завдяки власному бажанню та наполегливості відкрила успішну бізнес-справу.

Історією успіху жінки-підприємця поділились у Турійському районному центрі зайнятості.

Звернувшись до Турійського районного центру зайнятості, Тетяна Заньчук вже мала за плечима досвід роботи у торгівлі, вищу фінансову освіту та малих дітей. Раніше вона працювала продавцем продовольчих товарів впродовж восьми років. У жінки з’явилося бажання організувати власний бізнес. Допомогли втілити мрію фахівці Турійського районного центру зайнятості. Вони порадили пройти курси підприємців-початківців та виплатили одноразову допомогу по безробіттю для розвитку підприємницької діяльності.

Тетяна Заньчук
Тетяна Заньчук

Вже наприкінці 2017 року молода підприємниця відкрила магазин дитячого одягу. Мешканці селища одразу звернули увагу на новостворений торгівельний заклад з широким асортиментом товару.

Сьогодні магазин швидко набирає обертів завдяки зусиллям молодої та привітної господарки. Хто зайшов один раз, обов’язково повертається знову, щоб придбати необхідне.

Невдовзі Заньчук Тетяна планує розширити географію торгівлі та виїжджати в певні дні у віддалені села району. Вона також хоче приймати замовлення товарів із подальшою доставкою за адресою.

Тетяна Заньчук у своєму магазині
Тетяна Заньчук у своєму магазині


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024