Луківська ОТГ: повідомили, які завдання громади вирішать першочергово

03 Лютого 2018, 15:40
У Луківській ОТГ провели робочу зустріч 3727 Джерело: Facebook
У Луківській ОТГ провели робочу зустріч

Планують розширити територію Луківської ОТГ, відремонтувати дороги та придбати сміттєвоз.

Про це повідомили під час візиту голови Волинської ОДА Володимира Гунчика на Турійщину в п'ятницю, 2 лютого. Очільник облдержадміністрації та голова Луківської ОТГ Анатолій Климук провели робочу зустріч, – інформує відділ інформаційної політики ОДА.

Варто нагадати, що до складу громади увійшли Сомин, Миляновичі та Луків. Як зауважив Анатолій Климук, нещодавно створена громада планує розширити свої межі, приєднавши сусідні території. На його думку, це дозволить реалізувати перспективний план формування територіальних громад краю.

Володимир Гунчик підкреслив, що облдержадміністрація, представники окремих структурних підрозділів готові допомогти і надати додаткові консультації. Він зауважив, що розпочався процес зовсім інших бюджетних відносин, тому і Луківська, і Турійська ОТГ повинні мати чітку концепцію розвитку територій.

«Ми взяли на себе зобов’язання допомогти вам і робитимемо це. Луківській громаді потрібно розвиватися: складіть перелік найнеобхіднішого, ми разом віднайдемо механізми вирішення і допоможемо у реалізації ваших проектів», – запевнив голова облдержадміністрації.

Серед низки окреслених раніше завдань в обох громадах, частину вже вирішили. Нині ж, справа за новими проектами. Такими, за словами Анатолія Климука, для Луківської ОТГ стануть купівля сміттєвоза, ремонт доріг.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром