Турійський центр зайнятості активізує роботу з ОТГ району

01 Лютого 2018, 12:22
2292

Для налагодження ефективної взаємодії з об’єднаними територіальними громадами та наближення послуг служби зайнятості безпосередньо до людей сільської місцевості, працівниками Турійського районного центру зайнятості провели робочі зустрічі з керівниками громад Олексієм Безсмертним та Анатолієм Климуком. 

Під час відвідування громад були обговорені питання щодо розвитку та підтримки малого підприємництва в сільській місцевості, надано консультації щодо розроблення місцевої програми зайнятості на рівні ОТГ. Під час зустрічей обговорили питання сприяння легалізації, зокрема директором Турійського РЦЗ запропоновано головам ОТГ ввести в штатний розпис громад посади інспекторів праці для приведення у відповідність до норм чинного законодавства трудових відносин між найманими працівниками та роботодавцями, які здійснюють діяльність на території ОТГ.

Також провели зустрічі з фахівцями, які працевлаштовані в громади за сприяння Турійського РЦЗ, а це: Мазурак Олена - головний спеціаліст гуманітарного відділу Турійської селищної ради, Тимошук Артем - оператор комп'ютерного набору, Данилюк Тетяна - спеціаліст державної служби.

В кожного з них за плечима досвід роботи  в держаних структурах, але сьогодні вони допомагають в упорядкуванні нового адміністративно-територіального устрою, а саме Турійської об’єднаної територіальної громади. Побажаємо їм насамперед терпіння, бо все нове ніколи не дається легко і просто, натхнення, наснаги і творчих досягнень.

Заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Наталія Лучук 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром