Маковичі: учнів мотивували до правильного вибори професії

25 Січня 2018, 12:31
1880

Фахівці Турійського районного центру зайнятості провели профорієнтаційний урок «Твоє професійне рішення» в рамках квесту «Твій вибір» для учнів Маковичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Мета заходу – мотивувати правильний вибір професії, сприяти розвитку їх пізнавальної активності, самостійності, стимулювати до самопізнання, надати молоді всебічну та актуальну інформації про професії, що користуються попитом на ринку праці, – повідомляють у Турійському РЦЗ.

Під час проведення зустрічі фахівці наголосили про те, що для кожної молодої людини професійне самовизначення – друге народження, яке багато в чому визначає подальшу долю. Саме вибір майбутньої професії для випускників загальноосвітніх шкіл – це складне завдання, впоратися з яким самому важко, і на допомогу приходять спеціалісти служби зайнятості.

Присутнім роздали інформаційно-роз’яснювальні матеріали: що треба знати, коли обираєш професію, як обрати професію майбутнього, пізнавальний гороскоп професій, які допоможуть зорієнтуватись у світі професій та вибрати саме свою. Все це надасть можливість для  усвідомлення вибору професії, як передумови розвитку особистості, вияву в повній мірі своїх здібностей та як найефективніше застосувати свої знання, уміння та навички.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром