У Турійську дбають про працевлаштування колишніх засуджених

19 Січня 2018, 10:49
У Турійську підписали меморандум, який надасть більше можливостей працевлаштування людям, які звільнилися із місць позбавлення волі. 1714
У Турійську підписали меморандум, який надасть більше можливостей працевлаштування людям, які звільнилися із місць позбавлення волі.

У Турійську підписали меморандум, який надасть більше можливостей працевлаштування людям, які звільнилися із місць позбавлення волі.

16 січня в приміщенні Турійського районного центру зайнятості між Турійським районним сектором з питань пробації західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції, управлінням соціального захисту населення Турійської районної державної адміністрації та Турійським районним центром зайнятості був підписаний Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю.      

Метою підписаного Меморандуму є співпраця щодо проведення спільних заходів у сфері соціальної адаптації осіб, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, відбувають чи відбули покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк для їх подальшої соціальної підтримки та їх працевлаштування.

Полячук Олександр, провідний юрисконсульт Турійського районного центру зайнятості

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024