Турійськ: як відзначать День Соборності України

17 Січня 2018, 13:01
2864

У вівторок, 16 січня, під головуванням голови райдержадміністрації Ореста Василишина відбулося засідання оргкомітету з організації та проведення на Турійщині заходів з нагоди Дня Соборності України.

Під час засідання члени оргкомітету обговорили ряд організаційних моментів з проведення заходу, – повідомляють у відділі інформаційно-внутрішньої політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації.

Після обговорення пропозицій було прийнято рішення провести 22 січня у великому залі райдержадміністрації захід за участю представників органів влади, учасників АТО, ЗМІ, громадськості з використанням історичних паралелей минулого та сьогодення.

Окрім того, в закладах освіти району буде проведено тематичні уроки, інформаційні години, спрямовані на донесення до підростаючого покоління об’єктивної інформації про підписання Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. В закладах культури та бібліотеках району буде проведено тематичні виставки.

У храмах району будуть відслужені молитви за мир і єдність в Україні.

Насамкінець, Василишин наголосив, що пропозиції щодо проведення Дня Соборності України можна надавати до кінця тижня, всі вони врахуються та прийматимуться до уваги.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром