Купичів: опорна школа району отримала новий шкільний автобус

16 Січня 2018, 18:34
Купичів: опорна школа району отримала новий шкільний автобус 6045
Купичів: опорна школа району отримала новий шкільний автобус

На святкову шкільну лінійку комунального опорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Купичів», 15 січня, завітали керівники району, щоб вручити для школи новенький автобус.

На лінійку завітали голова районної державної адміністрації Орест Василишин, голова районної ради Ольга Черен, Купичівський сільський голова Сергій Кость, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Надія Матвіюк.

Ключі від шкільного автобуса директору школи Олександру Гончаруку вручила начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Надія Матвіюк, яка зауважила, що проблему довозу дітей до цієї опорної школи повністю вирішено.

Представники влади щиро привітали педагогічний та учнівський колективи школи зі знаковою подією у їх шкільному житті, зазначивши, що новий шкільний автобус буде підвозити школярів не лише щоденно на заняття із сіл Свинарин, Чорніїв, Літин, а й на олімпіади, конкурси та екскурсії. Побажали дітям успіхів у навчанні та відмітили, що найкращим подарунком для районної влади будуть їхні гарні здобутки та відзнаки.

Орест Василишин зазначив, якщо не було б створено комунального опорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Купичів» та не оптимізовано навчального процесу у філіях, то школа не змогла б отримати транспортний засіб по державній програмі «Шкільний автобус».

Батьки учнів, які підвозяться до школи, подякували представникам влади району перш за все за безпечний доїзд дітей і звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості. 

Після урочистостей настоятель місцевого храму протоієрей Миколай освятив автобус і благословив на добрі справи, а учні пообіцяли берегти подарунок.

Про це інформує відділ інформаційно-внутрішньої політики та організаційної роботи апарату райдержадміністрації

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39