Турійські рятувальники провели інструктажі з настоятелями храмів напередодні Різдвяних свят

07 Січня 2018, 12:07
1488

Серед усіх зимових свят Різдво Христове за народною традицією святкується наймаштабніше. Саме тому, цей період потребує особливої уваги та обережності з боку не тільки пересічних громадян, а й рятувальників.

Святкові богослужіння, які проходять під час Різдва, збирають у церквах чимало вірян, які вшановують одне з головних свят православного люду. Священнослужителі та прихожани користуються свічками, а це створює небезпеку, особливо під час великого скупчення людей.

Тому напередодні Різдва працівники Турійського РС УДСНС України у Волинській області завітали до храму Святителя і Чудотворця Миколая в селищі Турійськ, де провели роз’яснювальну роботу щодо запобігання пожежам у церковних спорудах.

Під час зустрічі рятувальники акцентували увагу на заходах пожежної безпеки в період проведення служб, нагадали правила користування вогнегасниками та порядок дій на випадок пожежі. Розповіли про правильне утримання шляхів евакуації та правила пожежної безпеки після завершення служби.

Митрофорний протоієрей отець Павло отримав від рятувальників листівки та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки у культових спорудах і переліком номерів екстрених служб.

Для того, щоб нещасні випадки не затьмарювали довгоочікувані свята необхідно дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Пам’ятайте, незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв. Турійський РС УДСНС України у Волинській області звертається до громадян: дотримуйтесь правил безпеки життєдіяльності під час Різдвяних свят! Будьте вкрай обережними з бенгальськими вогнями, свічками, петардами та феєрверками!

Турійський РС УДСНС України у Волинській області

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39