Турійськ: відбулася нарада керівників районних закладів освіти

28 Грудня 2017, 18:05
3541

У середу, 27 грудня, відбулася нарада керівників закладів освіти району.

Із прийняттям нового Закону України «Про освіту» суб’єкти освітньої діяльності отримали автономію – право на самоврядування, яке полягає в його самостійності, незалежності та відповідальності у прийнятті рішень щодо академічних (освітніх), організаційних, фінансових, кадрових та інших питань діяльності, що провадиться в порядку та межах, визначених законом. Тому доречно сьогодні було розглянути питання про посилення відповідальності керівників за  результати освітньої діяльності та стан справ у закладі освіти. Про ці та інші аспекти реалізації положень закону детально розповіла завідувач РМК Євтушок А.С., – повідомляють у Турійському районному методичному кабінеті працівників освіти.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Матвіюк Н.М. зупинилась на питаннях завершення 2017 фінансового року, дотримання фінансової дисципліни у 2018 році, забезпечення теплового режиму в закладах, ефективне використання енергоносіїв.

Із січня 2018 року ряд навчальних закладів працюватимуть у складі ОТГ, тому йшла мова про підсумки інвентаризації та оформлення актів передачі майна закладів, які переходять у громади.

Також підбили підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, підготовку школярів до участі у ІІІ етапі, особливості проведення ЗНО-2018, обговорено питання дотримання правил техніки безпеки під час проведення новорічних свят.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024